Tentang Kami

ngudag kualitas anu pangsaéna

Taizhou Huangyan OTT Industrial & Trading Co., Ltd, anu perenahna di "Kota asal Cetakan" - Kabupatén Huangyan, didirikeun taun 2005. Éta mangrupikeun perusahaan anu didédikasikeun pikeun ngarancang, ngembangkeun, ngadamel sareng ngical mesin tuangeun, alat-alat dapur ogé beberesih komérsial sareng bahan baku disinféksi sareng mesin. "Jalma anu berorientasi, tetep ningkatkeun" nyaéta filsafat perusahaan urang, sareng kualitas sareng jasa anu paling penting pikeun urang.

  • about-us

Produk