Tentang Kami

Taizhou Huangyan OTT Industrial & Trading Co., Ltd.

Saha urang

Taizhou Huangyan OTT Industrial & Trading Co., Ltd, anu perenahna di "Kota asal Cetakan" - Kabupatén Huangyan, didirikeun taun 2005. Éta perusahaan anu didédikasikeun pikeun ngarancang, ngembangkeun, ngical sareng ngical mesin tuangeun, alat-alat dapur ogé beberesih komérsial sareng bahan baku disinféksi sareng mesin. "Jalma anu berorientasi, tetep ningkatkeun" nyaéta filsafat perusahaan urang, sareng kualitas sareng jasa anu paling penting pikeun urang. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan anu ramah sareng caket sareng seueur rerencangan di panjuru dunya!

dasdw

Naon anu urang lakukeun
OTT COMPANY SERVING ICE CREAM SHOPS SAKI 2005. Langkung seueur toko és krim parantos ngamimitian nganggo peralatan OTT. Ti saprak 2005, kami nganteurkeun kualitas produk sareng jasa dipercaya ka toko és krim di sakumna dunya. Sareng dinten ayeuna, anjeun masih tiasa ngandelkeun Perusahaan OTT sareng distributor Perusahaan OTT lokal anu dipercaya pikeun kabutuhan alat és krim anjeun. Tina rupa-rupa és krim tradisional anu beuleum sareng leueur dugi ka pilihan yogurt beku anu séhat, séhat, anjeun tiasa ngamaksimalkeun kasempetan penjualan nganggo mesin és krim OTT. Alat OTT bakal ngabantosan anjeun nyiptakeun panganan cuci mulut anu otentik sareng raos sapertos es krim lemes sareng sorbet kalayan tékstur lemes sareng penampilan. 

erqw
zxcs
asdw
fesa

Naha milih urang

fwsads

Kontrol kualitas ketat

Sadaya mesin sareng bagian dikirim
kaluar anu diuji heula pikeun mastikeun kualitasna

dfesa2

Harga

Harga jual pabrik harga paling kalapa   

fwqsd3

Garansi

Garansi mesin 12-bulan sadaya bagian anu diperyogikeun parantos siap

cdssda4

Jasa OEM / ODM

LOGO sareng penampilan kustomisasi sayogi

frqwe5

Pangiriman dina waktosna

Susun produksi mesin sacara rasional ngadamel 
yakin sadaya pesenan tiasa dikirim sakumaha anu dijadwalkeun

gbcze6

Garansi

Kualitas mesin saé
harga sedeng & perhatosan jasa 24H

Klién di sakumna dunya

Kalayan Perusahaan OTT, anjeun tiasa salawasna ngarepkeun dukungan anu di luhur sareng sajabina. Tina inovasi industri kami sareng layanan fokus pelanggan, kana wawasan ngawangun bisnis pikeun ngajaga operasi anjeun nguntungkeun sareng berkembang, distributor OTT lokal anjeun bakal ngabantosan konsumén anjeun anu mesem deui pikeun seueur deui.

wqsdaw