Warna ngaganti sendok és krim

  • Color changing ice cream spoons

    Warna ngaganti sendok és krim

    Bahan: PP
    Ukuran: 30 * 130mm
    3000 pcs / karton
    Ukuran karton: 480 * 400 * 300mm
    Suhu : warna bakal dirobih handapeun-4 ℃
    Suhu aplikasi: -20 ℃ ~ -110 ℃
    Fitur: Upami handap- 5 ℃, warnana bakal dirobih
    Upami langkung luhur- 5 ℃, éta bakal pulih kana warna normal
    Warna:
    Bodas janten pink,
    biru nepi ka biru tua,
    héjo nepi ka héjo poék,
    ungu nepi ka wungu jero