Wisata Pabrik

Wisata pabrik

OTT nempatan 40.000 méter pasagi, kalebet 8 bengkel produksi, sapertos kapang, suntikan palastik, perlakuan permukaan, jsb Sadaya mesin anu CE, LFGB, sareng sertifikat ETL, anu mangrupikeun sertipikat profesional pikeun bidang mesin anu aya hubunganana.

fwqsd3
bgfds2
bgfds2

Tembongkeun kamar

OTT ngagaduhan ruang paméran anu ngagaduhan sadaya mesin dipidangkeun di jero, dimana anjeun tiasa nguji mesin langsung nalika sumping ka Cina

sadw2

Kantor

OTT ngagaduhan tim propésional, anu kalebet departemen penjualan domestik, departemén perdagangan luar negeri, departemen desain, departemen produksi, departemén inspeksi kualitas, departemén jasa sareng departemén sanés.

wqfsa
tghtdsx