FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha upami MOQ?

Kami nampi sahenteuna 1 unit pikeun nguji kualitas mesin heula. Kanggo produk sanésna, pls bageur ngobrol sareng kami sacara rinci.

Sabaraha lami waktos produksi?

Éta gumantung kana jumlah pesanan. Umumna butuh 7 dinten kanggo réngsé produksi. Tapi mesinna tiasa langsung dikirim upami urang gaduh mesin dina bekel.

Kumaha cara mayar pesenna?

Jangka pamayaran urang normalna nyaéta 40% T / T salaku titipan, sareng sésana 60% mayar ngalawan draf B / L. L / C anu ditingali, Western Union / MoneyGram sareng Paypal ogé sayogi di dieu.

Iraha kuring tiasa kéngingkeun produkna? Naha anjeun nawiskeun jasa pangiriman?

Waktos pengiriman gumantung kana tujuan sareng jinis cara pengiriman. Kanggo ayeuna, kami nawiskeun pangiriman ngalangkungan laut, ku hawa sareng ekspres. Urang tiasa parios waktos pangiriman anu lengkep pikeun anjeun ku detil anu anjeun bagikeun.

Naon jaminan mesin pikeun kuring?

Sadaya pakakasna dibéré jaminan sataun pikeun bagian anu henteu tiasa habis. Urang bakal ngintunkeun bagian langsung upami masalah akibat tina mesin nyalira.

Naha anjeun tiasa ngadamel desain mesin / és krim anyar pikeun kuring?

Leres, kami nawiskeun jasa OEM & ODM sareng ngahasilkeun mesin kalayan harga anu paling kompetitif dina waktos anu pondok.

Kumaha kuring tiasa kéngingkeun bagian sareng sabaraha hargana?

Sadaya suku cadang mesin parantos sayogi di dieu. Ngan wartosan kami bagian mana anu anjeun peryogikeun ku kuantitas sareng kami bakal ngintunkeun anjeun rinci biaya saluyu sacara rinci langsung. Sadaya bagian bakal dikirim ku direclty express ka alamat anjeun.

Kumaha kuring tiasa kéngingkeun sampel?

Pikeun mesin, anjeun tiasa mesen 1 unit salaku conto langsung pikeun mariksa kualitasna. Kanggo biaya anu lengkep, pls punten ngobrol sareng kuring. Pikeun produk anu aya hubunganana, sapertos sendok, gelas sareng sajabina, kami nawiskeun sababaraha sampel gratis, tapi biaya anu jelas aya ka anjeun.