Mesin gelato nangtung

  • Floor Standing Gelato Machine S820

    Lantai Ngadeg Gelato Mesin S820

    Ukuran Produksi Pidéo Gambar Produk Gambar Pedaran Produk Tipe: Sistem Kontrol Vertikal: Fungsi Sistem Dobel: Mimiti lemes, Deteksi lepat Mesin rasa top counter Single, pikeun produksi és krim, sareng gelato. Béda jenis katirisan angkatan pikeun És Krim Sampurna. Mesin Pasmo mangrupikeun pembekuan angkatan éléktronik pangénggalna; aranjeunna tiasa ngajantenkeun padamel sadaya pengrajin és krim langkung gampang, sabab nawiskeun sababaraha jinis ...