Mesin gelato

  • Floor Standing Gelato Machine S820

    Lantai Ngadeg Gelato Mesin S820

    Ukuran Produksi Pidéo Gambar Produk Gambar Pedaran Produk Tipe: Sistem Kontrol Vertikal: Fungsi Sistem Dobel: Mimiti lemes, Deteksi lepat Mesin rasa top counter Single, pikeun produksi és krim, sareng gelato. Béda jenis katirisan angkatan pikeun És Krim Sampurna. Mesin Pasmo mangrupikeun pembekuan angkatan éléktronik pangénggalna; aranjeunna tiasa ngajantenkeun padamel sadaya pengrajin és krim langkung gampang, sabab nawiskeun sababaraha jinis ...
  • Table Top Gelato Machine T721

    Méja Top Gelato Mesin T721

    Mesin gelato OTT mangrupikeun mesin és krim anu kuat kalayan ukuran kompak,
    anu cocog pikeun toko és krim profesional anu hoyong nambihan gelato. Mesin top méja leutik ngahémat rohangan anjeun, operasi "hiji-konci" nyederhanakeun operasi mesin sareng ngahémat waktos