Kinerja tinggi OTT S111 néwak gancang dina Pameran Baking Internasional Shanghai

Pameran Baking Internasional Shanghai ngahijikeun tampilan produk, pengadaan sareng cocog dagang, ngahijikeun asosiasi industri domestik anu sah sareng média, sareng ngagaduhan pembeli profesional ti langkung ti 100 nagara sareng daérah pikeun ngiringan pameran. Éta mangrupikeun acara taunan anu teu tiasa absén dina industri roti.
És krim lemes nyaéta jinis és krim anu kirang padet sareng lemes dibandingkeun sareng és krim biasa. Mesin es krim lemes dianggo pikeun ngabekukeun sareng nambihan hawa kana campuran cair és krim lemes. Pasar mesin es krim lemes dilayanan ngagaduhan prospek pertumbuhan anu luhur kusabab ningkatna paménta ti industri katering, tempat hiburan, sareng anu sanésna. Salajengna, ningkatna popularitas lemes ngalayanan és krim di kalangan millennial ngalengkepan pertumbuhan pasar. Salaku tambahan, naékna paménta ti ékonomi anu nuju maju sareng kamajuan téknologi dina mesin és krim dipiharep bakal ngadorong paménta mesin-mesin és krim lemes dina waktos anu diperkirakeun.

sdasd

Produk OTT anu paling inovatif, Performance Monster S111, bersinar dina Pameran Baking Internasional Shanghai ka-22 di 2019.
OTT S111 ngagaduhan konfigurasi perangkat keras paling canggih ti séri mesin és krim lemes OTT dugi ka ayeuna. Kalayan sistem pemanasan anu beredar salaku inti, OTT S111 dilengkepan scraper nol-contact, kalayan tingkat overrun anu paling luhur dugi ka 80%, anu tiasa ngahasilkeun és krim kalayan raos anu raos sapertos krim jajan. Kaluaran per jam (80g per hiji ) ngaleuwihan 400, sareng waktos kulkas tina silinder anu munggaran disingkat janten 5 menit. Fungsi sayaga, mikro-pemanasan fungsi defrost otomatis, fungsi pasteurisasi sareng fungsi anu kuat, sahingga és krim gampang dilakukeun.

hththth

Aula paméran OTT narik seueur konsumén

qqqq

Tim propésional pikeun nyayogikeun penjelasan anu sabar sareng lengkep.

ffff

Konsultasi situs panas pisan, interpretasi staf PASMO narik perhatian palanggan ti sakumna penjuru dunya.


Pos waktos: Okt-13-2020