Wilujeng Natal sareng Ngarasakeun Ngawula Lemes tina Mesin Ice Cream OTT

qedsac

Wilujeng Natal!!!
Mugia sadaya kahoyong anjeun kalaksanakeun! Sareng tong hilap ngaraosan lelembut pikeun liburan anjeun!
Upami anjeun kantos mikiran servis lemes, punten cobian és krim anu didamel ku mesin yogurt beku kami.

Kami ahli dina bisnis és krim sareng mesin kami kalebet mesin yogurt beku, mesin és krim, mesin flurry, mesin krim dikocok sareng mesin gelato. Kami ogé nyayogikeun palanggan sareng produk anu aya hubunganana sapertos kerucut és krim, ganti sendok és krim, cangkir kertas és krim sareng jarami. Mesin yogurt beku kami, mesin és krim, sareng mesin gelato anu teras dikembangkeun sareng dihasilkeun dina tim panilitian sareng pamekaran kami anu ahli dina lapangan mesin es krim lemes.

Salaku salah sahiji produsén anu kawéntar dina widang és krim di Cina, mesin yogurt beku kami (mesin és krim), tiasa ngahasilkeun servis lemes pikeun angkatan kahiji dina 8-10 menit. Mesin yogurt beku (mesin és krim) cocog pikeun sadaya pasar kelas luhur sareng cocog pikeun ngagunakeun campuran kalebet bahan cair sareng bubuk és krim.

all

Kami jelas terang yén tingkat ékspansi és krim mangrupikeun dasar tina struktur organisasi és krim. Penting pisan sareng diperyogikeun pikeun hawa pikeun ilubiung kana prosedur produksi és krim ieu, anu tiasa nyegah és krim beku teuing, ogé mastikeun tékstur anu lemes sareng nyaman. Overrun of the softlay tina mesin gravitasi beku OTT gravitasi mesin (mesin és krim) sakitar 30-35%. Kalayan téknologi pompa udara, mesin yogurt beku kami (mesin és krim) tiasa masihan pangaturan anu lemes dugi ka sakitar 70%. Nanging, pangungkulan anu luhur henteu hartosna tekstur és krim anu pangsaéna. Overrun nyata dina mesin gravitasi sareng pompa udara kedah disaluyukeun dumasar kana sipat bahan anu dianggo dina mesin saluyu.

Sadaya mesin és krim OTT sareng mesin yogurt beku anu ngahasilkeun servis lemes tiasa gampang dioperasikeun. Fungsi mesin és krim gampang dipikaharti sareng dianggo. Kami bakal ngabagi pidéo operasional mesin ogé nyayogikeun latihan tatap muka liwat online RVC (video real time).

Perusahaan OTT Industrial & Trading tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun ngamimitian bisnis és krim.
Punten ngantosan langkung seueur berita anu ngagumbirakeun ti kami dina buletin salajengna.
Siapkeun pendak sareng mesin énggal kami énggal-énggal.


Waktos Post: Feb-02-2021