OTT ngaluncurkeun CO2: Mesin sebatan krim komérsial otomatis, toél poténsial krim anu teu aya watesna

(18 Maret 2020, kota Taizhou) Taizhou Huangyan OTT industrial & trading Co., Ltd ngaluncurkeun mesin cambuk krim komérsial munggaran C02 tina séri Pasmo, anu ngadorong kapraktisan anu kuat pikeun parabot dapur dapur sérial OTT ka jangkung énggal. Aya total 10 gir pikeun nyaluyukeun tingkat kaleuleusan, rasa krim anu anjeun anggo. Mesin Krim Pasmo seueur tujuan, tiasa ngahasilkeun panutup susu, aya fungsi calakan anu langkung éndah sareng praktis. Ngabantosan anjeun gampang ngadamel krim tingkat propésional, ngabédakeun!

ffas

Cangkang luar OTT C02 didamel tina matte stainless steel sareng awakna kompak. Éta tiasa teras kaluaran krim, siap dianggo. Sistem pompa hawa tipe gir dipaké pikeun ngajamin stabilitas anu ngawangun. Kalayan fungsi pre-pendingin anu seger sateuacanna, suhu panyimpen suhu kamar langkung lami, henteu kedah nganggo kulkas. Sapuluh panyesuaian laju kabayar gear, tiasa dianggo pikeun panutup susu, mousse, sareng sajabana, seueur kamungkinan ngantosan anjeun muka konci.
Présidén OTT Zhou Gaofeng nyarios, "C02 mangrupikeun larutan krim pembakaran paling sampurna. Hatur nuhun kana inovasi dina konsép produk sareng tumuh kamampuan téknis Pasmo, C02 bakal nyandak pangalaman produksi produk énggal pikeun pangguna, sareng ngetok poténsial kréatip kréatip babarengan sareng pangguna.

dsafg

fegndgg

Omnipotence mastikeun kualitas
Fitur CO2 sareng manpaatna
1. Gampang beroperasi-operasi intuitif, merenah sareng gancang, operasi hiji tombol.
2.Diversified product-Laju ngabahekeun tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan konsumén. Bahanna tiasa sacara otomatis atanapi sacara manual
ngalesotkeun . Waktos debit otomatis tiasa disaluyukeun.
3. Stabilitas tinggi-Dina kaayaan damel normal sareng wajar, kualitas produkna stabil.
4. Standardisasi tinggi-Volume ngecas tiasa diatur numutkeun kabutuhan konsumén.
5. Gampang dibersihkeun-prosés beberesih pisan saderhana sareng hemat waktos
C02 parantos lulus 6 tés propésional utama sareng 35 minor. Alat-alat dina lingkungan anu béda, insulasi, pangaruh produksi kontrol ketat, numutkeun standar Italia pikeun ngembangkeun sareng ngararancang, pikeun mastikeun yén unggal mesin anu ditampi ku konsumén awét.


Pos waktos: Okt-13-2020