Produk

  • Color changing dinosaur ice cream spoons

    Warna ngaganti sendok es krim dinosaurus

    Bahan: PP
    Ukuran: 30 * 200mm
    1000 pcs / karton
    Ukuran karton: 430 * 300 * 270mm
    Suhu : warna bakal dirobih handapeun-4 ℃
    Suhu aplikasi: -20 ℃ ~ -110 ℃
    Fitur: Upami handap- 5 ℃, warnana bakal dirobih
    Upami langkung luhur- 5 ℃, éta bakal pulih kana warna normal
    Warna:
    Bodas janten pink,
    biru nepi ka biru tua,
    héjo nepi ka héjo poék,
    ungu nepi ka wungu jero
  • Color changing ice cream spoons

    Warna ngaganti sendok és krim

    Bahan: PP
    Ukuran: 30 * 130mm
    3000 pcs / karton
    Ukuran karton: 480 * 400 * 300mm
    Suhu : warna bakal dirobih handapeun-4 ℃
    Suhu aplikasi: -20 ℃ ~ -110 ℃
    Fitur: Upami handap- 5 ℃, warnana bakal dirobih
    Upami langkung luhur- 5 ℃, éta bakal pulih kana warna normal
    Warna:
    Bodas janten pink,
    biru nepi ka biru tua,
    héjo nepi ka héjo poék,
    ungu nepi ka wungu jero
  • Willow spoon

    Sendok Willow

    Bahan: PP
    Ukuran: 30 * 200mm
    2000 pcs / karton
    Ukuran karton: 430 * 300 * 220mm
    Warna: héjo
  • Soft Serve Ice Cream Machine S970TP

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S970TP

    1. Lantai nangtung
    2. Ngalereskeun rasa sareng hiji campuran
    3. Pompa gir tekanan
    4. transmisi pompa gumantung
    5. fungsi Pasturisasi
    6. Tukang ngaganggu
    7. Sistem défrost
    8. Dua motor sareng sistem pendinginan anu misah
  • Soft Serve Ice Cream Machine S970F

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S970F

    1. Stand Lantai Kompak
    2. Ngalereskeun rasa sareng campuran
    3. Pilihan gravitasi atanapi pompa
    4. Sirkuit kulkas teu gumantung
    5. Opat kastor puter
    6. Dua kompresor
    7. Dua motor pemukul
    8. Hopper sareng silinder ganda
  • Soft Serve Ice Cream Machine S930T

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S930T

    1.Countertop
    2. Témbok Ganti Anu Ditémbong
    3. Hiji corong
    4. Rasa Single
    Pompa 5.Air atanapi eupan Gravitasi
    6. Induksi Infrabeureum
    7. Fungsi Standby
    8. Detéksi kalepatan pinter
    9. Fungsi pemanasan
    10. Fungsi pasturisasi
  • Soft Serve Ice Cream Machine S520F

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S520F

    1. Lantai nangtung
    2.2 + 1 rasa
    3. Pilihan gravitasi atanapi pompa
    4. Sistem operasi mandiri
    5. Juragan Hopper
    6. Kompresor mesin
    7. Ngabodok motor pemukul
    8. Silinder ganda
    9. Alat panutup nyalira
  • Soft Serve Ice Cream Machine S230F

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S230F

    S230F mangrupikeun mesin rasa twisted 2 + 1 kalayan sistem dual anu mandiri,
    anu sayogi pikeun ngadamel dua rasa és krim anu béda. Éta ogé sayogi pikeun ngadamel és krim dina hiji sisi hungkul sareng sisi sanésna ditutup.
    Gampang diajar sareng dioperasikeun ku nonton pidéo operasional na.
    S230 tiasa janten pilihan anu saé pikeun nambihan és krim kana toko anu tos siap.
  • Soft Serve Ice Cream Machine S121

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S121

    1. Modél méja
    2,2 rasa sareng 1 campuran
    3. Pakan gravitasi atanapi pilihan pompa hawa
    4. Fungsi pemanasan
    5. fungsi Pasturisasi
    6. Sistem ganda
    7. Henteu knalpot
  • Soft Serve Ice Cream Machine S111

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S111

    1. luhur tabel
    2. hawa tiis
    3. Hopper ageung
    4. Rasa Tinggali Single
    5. feed pompa udara
    6. fungsi Standby
    7. Detéksi kalepatan pinter
    8. Tinggi ngabahekeun
    9. fungsi Pasturisasi
    10. Profésip alat cuci mulut beku
  • Soft Serve Ice Cream Machine S110F

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S110F

    1. luhur tabel
    2. Ukuran leutik
    3. Hiji corong
    4. Rasa Single
    5. Tuang gravitasi
    6. Low noise
    7. Fungsi Standby
    8. Detéksi kalepatan pinter
  • Floor Standing Gelato Machine S820

    Lantai Ngadeg Gelato Mesin S820

    Ukuran Produksi Pidéo Gambar Produk Gambar Pedaran Produk Tipe: Sistem Kontrol Vertikal: Fungsi Sistem Dobel: Mimiti lemes, Deteksi lepat Mesin rasa top counter Single, pikeun produksi és krim, sareng gelato. Béda jenis katirisan angkatan pikeun És Krim Sampurna. Mesin Pasmo mangrupikeun pembekuan angkatan éléktronik pangénggalna; aranjeunna tiasa ngajantenkeun padamel sadaya pengrajin és krim langkung gampang, sabab nawiskeun sababaraha jinis ...
12 Teras> >> Halaman 1/2