Lemes Ngawula És Krim Mesin S111

Pedaran pondok:

1. luhur tabel
2. hawa tiis
3. Hopper ageung
4. Rasa Tinggali Single
5. feed pompa udara
6. fungsi Standby
7. Detéksi kalepatan pinter
8. Tinggi ngabahekeun
9. fungsi Pasturisasi
10. Profésip alat cuci mulut beku


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo Produk

Ukuran Produk

111

Spésifikasi Téknis

Nami Perusahaan TAIZHOU PASMO FOOD TECHNOLOGY CO., LTD
Modél S111
Ngaran mérek PASMO
Kapasitas 50L / H
Silinder 2.5L
Hopper 25L
Kakuatan 2.2KW
Diménsi (L * WH) 676 * 510 * 817MM
Beurat 160KG
Industri lumaku Hotél, Pabrik Pangan & Minuman, Rumah Makan, Eceran, Toko Pangan, Dahareun & Minuman: Toko. Grosir
Saatos Service jaminan Dukungan teknis pidéo. Dukungan online. Suku cadang Disayogikeun
Pidéo kaluar-pamariksaan Disadiakeun
Laporan Tés Mesin Disadiakeun
Garansi 1 taun
Tempat atanapi Asal TAIZHOU, ZHEJIANG, CHINA
Sertifikasi CE CB
Kauntungannana Operasi Efisiensi Tinggi
Kecap konci  Mesin és krim lemes; Sénsor Infrabeureum; pasturisasi
Rasa Hiji rasa
Pakét Karton karton

Katerangan Produk

S111
Hiji rasa, pompa udara feed, countertop peralatan ngalayanan lemes. Mampuh
tina ngahasilkeun rupa-rupa produk Lemes Ngawula diantarana: Lemes És Krim, Frozen Yogurt, Custards, sareng Sorbets. Sistem kontrol digital
ngajantenkeun sistem anu saé, gampang dianggo anu ngajaga unggulan
konsistensi produk, suhu Hopper, sareng kontrol. Fitur Hopper sareng sayaga dina kulkas ngajaga produk seger sareng disatujuan pikeun produk susu atanapi non-susu.
Katirisan paling gancang, sakitar 5-6 mnt kanggo angkatan kahiji
Produksi -Ultrahigh, teras-terasan ngaleupaskeun sanajan dina waktos puncak, henteu kedah ngantosan deui ti ayeuna
-Extra overrun tinggi, adjustable overrun, kalayan maksimal dugi ka 75%
-Pasteurisasi, henteu kedah dibersihkeun salami 14 dinten, tetep campuran seger sadaya waktos
-Personalisasi khusus, panel tiasa didesain ku desain sareng logo anjeun
-Jempé, sora paling handap dunya ngeunaan 55DB, pilihan anu pangsaéna pikeun tempat luhur
-Teknologi konversi frékuénsi, mastikeun karya lancar
Téhnologi las seamless -Fomen pikeun duanana hopper sareng silinder, hindarkeun kabocoran és krim campuran sareng baktéri tumuh

222

Fungsi Fungsi Produk

444
555

Bubuka S111 Control Panel

A: STOP Press STOP salami 5 detik tiasa ngeureunkeun pungsi naon waé.

B: STRAT Pencét STRAT, REFRIGERASI Mimiti ngadamel és krim.

C: WASH Press WASH, Beater dina silinder dimimitian tpwork nalika pencét WASH, ngan ukur pikeun mesin anu bersih, henteu bakal didinginkan.

D: Fire Press WASH, hartosna ngamimitian fungsi PASTEURIZATION / HEATING
Pencét pondok: ngamimitian fungsi pemanasan, anu bakal eureun nalika suhu ngahontal kana 20 Celsius.
Pencét panjang: mimitian fungsi pasteurisasi.

E: RESET Press WASH, Hartosna mimiti STANDBY ogé hartosna PRE-COOLING
Fungsi pra-tiis tiasa tetep seger tina campuran és krim. Éta tiasa tetep 1-5 Celcius upami ngamimitian fungsi ieu.
F: Campur Lemah
Aya dua jangkungna sensor dina hopper: sensor jangkung tengah sareng sensor jangkungna rendah.
Upami CAMPURAN LED LOW LED, hartosna campuran di hopper langkung handap tina sensor tengah.
Upami CAMPURAN cahaya LED LOW sareng flash layar sadayana, hartosna campuran di hopper langkung handap tina sensor low. Maca layar "tambihkeun campuran atanapi campur handap" alarm.

666

Bubuka S111 Élmu sarta Fungsi Pasteurisasi

Fungsi manaskeun: Panaskeun silinder tina beku dugi ka suhu 20 Celcius.
Ngabéréskeun masalah silinder beku dina waktos anu singget, hemat langkung seueur nasabah

Fungsi Pasteurisasi: Perlakuan panas anu dikontrol, dipanggihan ku élmuwan Perancis, Louis Pasteur taun 1864, éta dipaké pikeun miceun mikroba anu mawa panyakit tina tuangeun tanpa ngarusak vitamin sareng protéinina; Istilah sanésna, sterilkeun aranjeunna bari ngajaga kualitas gizi sareng organoleptikna.

Pasteurisasi Rendah (65Celsius)
Mangrupikeun siklus anu langkung lembut, pikeun ngahargaan kualitas oragnoleptik anu di gredients

Pasteurisasi panengah
Dimana dimungkinkeun pikeun milih sadaya suhu Pasteurisasi tina 65 luhur 95 Celcius

777
888
999
101010
111111
121212
131313

Video és krim

Inpormasi pabrik

5

Pertimbangan Pembelian Peralatan Desserts Beku
Ngamimitian kafe nyalira atanapi bisnis tuang / tuangeun inuman anu aya beku? Kusabab panasna terus naék, kitu ogé popularitas és krim / lemes pikeun ngawula ka kafe sareng toko-toko.
Mésér tinimbangan ku jinis mesin. 
Mesin Lemes-Ngawula: Parabot ngalayanan lemes tiasa ngahasilkeun langkung ti és krim sareng yoghurt beku. Operator tiasa ngagunakeunana pikeun nyiptakeun unik, barang tanda tangan.
Volume, paménta sareng kapasitas bakalan ngabantosan jinis sareng ukuranana anu pangsaéna. Campuran produk ogé bakal nandeskeun jinis mesin anu paling cocog sareng operator jasa dahareun. Upami milkshakes campuran-campuran tina mesin tina mesin lemes-lembut, silinder katirisan anu langkung ageung diperyogikeun kusabab ukuran porsi rata-rata és krim. Upami kerucut mangrupikeun hiji-hijina és krim dina menu, ukuran laras anu langkung alit langkung saé. Operasi anu nawiskeun duanana susu atanapi kerucut peryogi silinder katirisan ukuran tengah atanapi mesin kombinasi khusus anu tiasa ngadamel kadua produk.
Sababaraha unit dikontrol viskositas, sedengkeun anu sanés nganggo kontrol suhu. Operator anu nyayogikeun rupa-rupa saréat beku kedah ngémutan unit dikontrol viskositas, anu nyayogikeun kalenturan pikeun ngalayanan produk anu béda tanpa panyaluyuan téknis pikeun alatna.
Di seueur bagéan Amérika Kalér, ngoperasikeun alat-alat anu didinginkan ku cai tanpa sistem panguburan cai anu mahal dilarang. Upami ieu masalahna, atanapi upami biaya panggunaan cai seueur, unit anu didinginkan ku hawa mangrupikeun pilihan.
És Krim sareng Alat Gelato: Spasi sareng volume mangrupikeun faktor utama kumargi unit-unit ieu didesain kanggo operasi anu ngajual és krim sareng / atanapi gélato.
Kusabab alat ieu ngagaduhan kompresor anu langkung ageung pikeun ngarobih suhu langkung gancang, langkung seueur kakuatan biasana diperyogikeun pikeun ngoperasikeun freezer ieu.
Sapertos sadayana kulkas sareng beku, beberesih di sisi sareng / atanapi luhur panginten diperyogikeun pikeun mastikeun sirkulasi hawa anu leres.
Daptar Alat Tiis Kami:
Mesin és krim lemes / mesin gelato / mesin milkshake / mesin slush / Mesin krim sareng lampu modél és krim ageung.
Pilarian terang langkung seueur ngeunaan rentang lengkep kami ku ngahubungi tim penjualan kami ayeuna!

Salam hormat,
Grup Pasmo

171717

Inpormasi pabrik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami MOQ?
    A: Kami nampi sahenteuna 1 unit pikeun tés kualitas mesin heula. Kanggo produk sanésna, pls bageur ngobrol sareng kami sacara rinci.
     
    2. Q: Sabaraha lami waktos produksi?
    A: Éta gumantung kana jumlah pesanan. Umumna butuh 7 dinten kanggo réngsé produksi. Tapi mesinna tiasa langsung dikirim upami urang gaduh mesin dina bekel.
     
    3. Q: Kumaha carana mayar pesenan?
    A: Istilah pamayaran urang normalna nyaéta 40% T / T salaku titipan, sareng sésana 60% mayar ngalawan draf B / L. L / C anu ditingali, Western Union / MoneyGram sareng Paypal ogé sayogi di dieu.
     
    4. Q: Nalika kuring tiasa nampi produk? Naha anjeun nawiskeun jasa pangiriman?
    A: Waktu pengiriman gumantung kana tujuan sareng jinis metode pengiriman. Kanggo ayeuna, kami nawiskeun pangiriman ngalangkungan laut, ku hawa sareng ekspres. Urang tiasa parios waktos pangiriman anu lengkep pikeun anjeun ku detil anu anjeun bagikeun.
     
    5. Q: Naon jaminan mesin pikeun kuring?
    A: Sadaya pakakas disertakeun jaminan sataun pikeun bagian anu henteu tiasa habis. Urang bakal ngintunkeun bagian langsung upami masalah akibat tina mesin nyalira.
     
    6. T: Naha anjeun tiasa ngadamel desain mesin / és krim anyar pikeun kuring?
    A: Leres, kami nawiskeun jasa OEM & ODM sareng ngahasilkeun mesin kalayan harga anu paling kompetitif dina waktos anu pondok.
     
    7. Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun bagian sareng sabaraha hargana?
    A: Sadaya alat cadang mesin parantos siap di dieu. Ngan wartosan kami bagian mana anu anjeun peryogikeun ku kuantitas sareng kami bakal ngintunkeun anjeun rinci biaya saluyu sacara rinci langsung. Sadaya bagian bakal dikirim ku direclty express ka alamat anjeun.
     
    8. Q: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto?
    A: Kanggo mesin, anjeun tiasa mesen 1 unit salaku conto langsung pikeun mariksa kualitasna. Kanggo biaya anu lengkep, pls punten ngobrol sareng kuring. Pikeun produk anu aya hubunganana, sapertos sendok, gelas sareng sajabina, kami nawiskeun sababaraha sampel gratis, tapi biaya anu jelas aya ka anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami