Lemes Ngawula És Krim Mesin S121

Pedaran pondok:

1. Modél méja
2,2 rasa sareng 1 campuran
3. Pakan gravitasi atanapi pilihan pompa hawa
4. Fungsi pemanasan
5. fungsi Pasturisasi
6. Sistem ganda
7. Henteu knalpot


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo Produk

Ukuran Produk

6

Spesifikasi Téknis

s1
6

S121 Gravitasi tuang

 S121 Eupan pompa hawa

220V -50 / 60HZ 1PHASE

380V- 50 / 60HZ 3PHASES

Pangangon

380V- 50 / 60HZ 3PHASES

Kapasitas Produksi: 80L / H

Kapasitas Hopper: 2.0L * 2

Kapasitas Silinder: 2.0L * 2

Jumlah Rasa: Dua Rasa sareng hiji campuran

Jumlah Pembeli: Dua Hoppers

Beurat Bersih: 190KG

Ukuran Mesin: 890 * 530 * 980MM

Rincian Produk

Detil pakan hawa:
Saluyukeun sareng ukuran ukuran anu béda, bahan sareng hawa tiasa kalayan tekanan anu béda kana silinder

x
7

Saluyukeun sareng liang ukuran anu béda, bahan bakal dipaksakeun kana silinder ku gravitasi

Nozzles sareng suku cadang

7
3

pilih naon anu anjeun resep

photobank (2)
photobank (3)
photobank (4)
9

Pabrik Pasmo

8
sad

Grup Pasmo
Pasmo gaduh 12 téknologi anu dipaténkeun, kalebet mixer dina bagian konci sareng tank bakalan sandwich evaporating; kami
dilengkepan sistem kontrol kalayan deteksi diri tina kagagalan;
salian ti, kami damel kerjasama sareng Universitas Asumsi Thailand dina ngadegna
Tim R&D, sareng kami disatujuan dina 7 sertifikasi internasional pikeun kaamanan listrik sareng mékanis
sareng kasalametan tuangeun, sapertos MD, LVD, ETL, CB, LFGB sareng sajabina.

Pabrik Pasmo

16
14
17

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami MOQ?
    A: Kami nampi sahenteuna 1 unit pikeun tés kualitas mesin heula. Kanggo produk sanésna, pls bageur ngobrol sareng kami sacara rinci.
     
    2. Q: Sabaraha lami waktos produksi?
    A: Éta gumantung kana jumlah pesanan. Umumna butuh 7 dinten kanggo réngsé produksi. Tapi mesinna tiasa langsung dikirim upami urang gaduh mesin dina bekel.
     
    3. Q: Kumaha carana mayar pesenan?
    A: Istilah pamayaran urang normalna nyaéta 40% T / T salaku titipan, sareng sésana 60% mayar ngalawan draf B / L. L / C anu ditingali, Western Union / MoneyGram sareng Paypal ogé sayogi di dieu.
     
    4. Q: Nalika kuring tiasa nampi produk? Naha anjeun nawiskeun jasa pangiriman?
    A: Waktu pengiriman gumantung kana tujuan sareng jinis metode pengiriman. Kanggo ayeuna, kami nawiskeun pangiriman ngalangkungan laut, ku hawa sareng ekspres. Urang tiasa parios waktos pangiriman anu lengkep pikeun anjeun ku detil anu anjeun bagikeun.
     
    5. Q: Naon jaminan mesin pikeun kuring?
    A: Sadaya pakakas disertakeun jaminan sataun pikeun bagian anu henteu tiasa habis. Urang bakal ngintunkeun bagian langsung upami masalah akibat tina mesin nyalira.
     
    6. T: Naha anjeun tiasa ngadamel desain mesin / és krim anyar pikeun kuring?
    A: Leres, kami nawiskeun jasa OEM & ODM sareng ngahasilkeun mesin kalayan harga anu paling kompetitif dina waktos anu pondok.
     
    7. Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun bagian sareng sabaraha hargana?
    A: Sadaya alat cadang mesin parantos siap di dieu. Ngan wartosan kami bagian mana anu anjeun peryogikeun ku kuantitas sareng kami bakal ngintunkeun anjeun rinci biaya saluyu sacara rinci langsung. Sadaya bagian bakal dikirim ku direclty express ka alamat anjeun.
     
    8. Q: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto?
    A: Kanggo mesin, anjeun tiasa mesen 1 unit salaku conto langsung pikeun mariksa kualitasna. Kanggo biaya anu lengkep, pls punten ngobrol sareng kuring. Pikeun produk anu aya hubunganana, sapertos sendok, gelas sareng sajabina, kami nawiskeun sababaraha sampel gratis, tapi biaya anu jelas aya ka anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami