Lemes Ngawula És Krim Mesin S230F

Pedaran pondok:

S230F mangrupikeun mesin rasa twisted 2 + 1 kalayan sistem dual anu mandiri,
anu sayogi pikeun ngadamel dua rasa és krim anu béda. Éta ogé sayogi pikeun ngadamel és krim dina hiji sisi hungkul sareng sisi sanésna ditutup.
Gampang diajar sareng dioperasikeun ku nonton pidéo operasional na.
S230 tiasa janten pilihan anu saé pikeun nambihan és krim kana toko anu tos siap.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Jenis: Kontra luhur
Sistem produksi: Gravitasi
Sistem kontrol: Sistem dobel
Fungsi: Agitator Hopper, Sayaga, mimiti lemes, noise Low, Campur alarm low, Deteksi lepat
2 + 1 rasa twisted counter mesin top, gravitasi-fed, pikeun produksi és krim lemes, yoghurt beku, gelato sareng sorbet.

Spésifikasi Téknis

Hopper : 9,5L * 2
Silinder : 1.6L * 2
Rasa 2 + 1 rasa pulas 
Kompresor utama : 3753Btu / Hr * 2, R404a 
Kapasitas : 30L / H 
Motor beater : 0.37KW * 2
Kakuatan : 3.0KW
Tipe pendinginan :  hawa tiis / cai tiis 
Ukuran mesin : 770 * 520 * 969mm
Ukuran paking :  900 * 675 * 1070mm
NW / GW : 168 / 183kg 
Sasayogian tanaga:   220V / 1P / 50Hz, 220V / 1P / 60Hz
OEM / ODM Aya
Rincian bungkus: kantong lebu + busa + kotak lapis
Pengiriman barang methid: Ku laut, ku hawa atanapi ku express, terserah anjeun

Poto Deatils

1.Ice Cream Maker Mesin S230F
2. Tujuan: és krim lemes, yoghurt, sorbet, gelato
3.Mobor bagian anu tiasa dianggo: sadayana o-ring, scrapers klip, segel aci
4. Tip pikeun Ngadamel És Krim sareng Mesin: Sambungkeun mesin sareng catu daya teras tuang bahan baku kana corong, ngoperasikeun mesin sakumaha anu dipénta. Silinder anu munggaran bakal siap dina 6-8 menit.
5. Mangga baca manual mesin pikeun pitunjuk lengkep ngeunaan operasi engké.

bvcvswdsa

Naha milih urang

1. kontrol kualitas ketat: Sadaya mesin sareng bagian anu dikirim kaluar anu diuji heula pikeun mastikeun kualitasna
2.Harga: Harga jual pabrik, harga paling kalapa
3. Jaminan: garansi mesin 12-bulan, sadaya bagian anu diperyogikeun parantos siap
Jasa 4.OEM / ODM: LOGO sareng penampilan kustomisasi sayogi
5. Pangiriman dina waktosna: Susun produksi mesin sacara rasional pikeun mastikeun yén sadaya pesenan tiasa dikirim sakumaha anu dijadwalkeun
6. kualitas mesin anu saé, harga sedeng & jasa 24H anu merhatoskeun

bsrfg

Taros Kami

Hatur nuhun pikeun kapercayaan anjeun sareng ngadukung OTT, kami salawasna sayogi di dieu pikeun ngadukung anjeun. Ikhlas hoyong ngawangun hubungan anu ramah sareng caket sareng seueur réréncangan di panjuru dunya!

cb1fa591dee8397c142327562e19cf2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami MOQ?
    A: Kami nampi sahenteuna 1 unit pikeun tés kualitas mesin heula. Kanggo produk sanésna, pls bageur ngobrol sareng kami sacara rinci.
     
    2. Q: Sabaraha lami waktos produksi?
    A: Éta gumantung kana jumlah pesanan. Umumna butuh 7 dinten kanggo réngsé produksi. Tapi mesinna tiasa langsung dikirim upami urang gaduh mesin dina bekel.
     
    3. Q: Kumaha carana mayar pesenan?
    A: Istilah pamayaran urang normalna nyaéta 40% T / T salaku titipan, sareng sésana 60% mayar ngalawan draf B / L. L / C anu ditingali, Western Union / MoneyGram sareng Paypal ogé sayogi di dieu.
     
    4. Q: Nalika kuring tiasa nampi produk? Naha anjeun nawiskeun jasa pangiriman?
    A: Waktu pengiriman gumantung kana tujuan sareng jinis metode pengiriman. Kanggo ayeuna, kami nawiskeun pangiriman ngalangkungan laut, ku hawa sareng ekspres. Urang tiasa parios waktos pangiriman anu lengkep pikeun anjeun ku detil anu anjeun bagikeun.
     
    5. Q: Naon jaminan mesin pikeun kuring?
    A: Sadaya pakakas disertakeun jaminan sataun pikeun bagian anu henteu tiasa habis. Urang bakal ngintunkeun bagian langsung upami masalah akibat tina mesin nyalira.
     
    6. T: Naha anjeun tiasa ngadamel desain mesin / és krim anyar pikeun kuring?
    A: Leres, kami nawiskeun jasa OEM & ODM sareng ngahasilkeun mesin kalayan harga anu paling kompetitif dina waktos anu pondok.
     
    7. Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun bagian sareng sabaraha hargana?
    A: Sadaya alat cadang mesin parantos siap di dieu. Ngan wartosan kami bagian mana anu anjeun peryogikeun ku kuantitas sareng kami bakal ngintunkeun anjeun rinci biaya saluyu sacara rinci langsung. Sadaya bagian bakal dikirim ku direclty express ka alamat anjeun.
     
    8. Q: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto?
    A: Kanggo mesin, anjeun tiasa mesen 1 unit salaku conto langsung pikeun mariksa kualitasna. Kanggo biaya anu lengkep, pls punten ngobrol sareng kuring. Pikeun produk anu aya hubunganana, sapertos sendok, gelas sareng sajabina, kami nawiskeun sababaraha sampel gratis, tapi biaya anu jelas aya ka anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami