Lemes Ngawula És Krim Mesin S520F

Pedaran pondok:

1. Lantai nangtung
2.2 + 1 rasa
3. Pilihan gravitasi atanapi pompa
4. Sistem operasi mandiri
5. Juragan Hopper
6. Kompresor mesin
7. Ngabodok motor pemukul
8. Silinder ganda
9. Alat panutup nyalira


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo Produk

Ukuran Produk

6

Ukuran Produk

Nami S520F
Rasa 2 + 1
Campur sistem pangiriman Gravitasi atanapi Pompa
Produksi unggal jam 50-60L / H
Kapasitas Hopper Tank 12.5L * 2
Kapasitas Silinder 2.0L * 2
Kakuatan Kaluaran 3KW
Sistem Tiis Air Cooling atanapi pilihan pendinginan cai
Refirgeran R404a
Ukuran mesin 855 * 636 * 1517mm
Beurat bersih 241KG
Pilihan tegangan 220V 50 / 60HZ 1PHASE380V 50 / 60HZ 3PHASE

Eupan pompa hawa

7
8

Diskrip Pompa Udara:
Sistem produksi anu pohara mekar ngagunakeun pompa gir tekanan pikeun mastikeun tekstur anu saluyu sareng produk, kalayan sababaraha kemungkinan pangaturan anu béda-béda, sareng nilai-nilai bahkan langkung ti 80%, Pompa nganggo 304 awak stainless steel kalayan ngan sababaraha bagian pikeun gampang dicabut sareng beberesih, ditambah alat-alat HTPA pikeun umur panjang.

Tuang gravitasi

132303.

Pakan gravitasi (tabung udara) Resép:
Sistem produksi pakan gravitasi ngagaduhan tabung hawa anu ngamungkinkeun campuran sareng hawa tiasa lebet kana silinder katirisan, ngamangpaatkeun hukum gravitasi. Ieu ngajantenkeun produk anu saé kalayan paling gampang sareng paling langsung sareng ngamungkinkeun anjeun nganggo campuran naon waé, bahkan anu ngandung buah leutik. Ngan ku sababaraha komponén, mesin gravitasi urang gampang dibersihkeun.

11

Kauntungan & Kauntungan

S520F ku dua sirkuit referigerating bebas, Dihakan ku dua kompresor, ditambah dua motor pemukul ngantep anjeun ngendalikeun unggal corong sareng silinder nyalira dua mesin dina hiji awak.

Sistem produksi

Gravitasi atanapi Pompa, pikeun nyocogkeun sareng persyaratan.
Hopper kembar

Dua panyumputan panyimpenan, masing-masing dipasang sénsor tingkat. Ti 10- dugi ka 22 liter kapasitas pikeun nyumponan sadaya kabutuhan.
Adun dipasang salaku standar

Ngajaga campuran campuran, nyegah pamisah bagian padet sareng cair sareng ningkatkeun sepuh campuran.
Dua sistem kulkas mandiri

Dua kompresor pikeun kadali mandiri rasa kembar. Resep gaduh dua mesin dina hiji. Ngahémat waktos sareng énergi ogé, sabab anjeun tiasa dianggo ngan ukur hiji sisi upami diperlukeun.

12

Pabrik Pasmo

2
8

Ngadamel gelato express anu saé datang sacara alami pikeun urang Express adun sareng katirisan

Nyampur adun sareng katirisan mangrupikeun padika anu paling alami pikeun nyiptakeun gelato ékspres, lemes, yogurt beku, milkshake, pencuci mulut sareng tiruan patisserie beku.
Produk dilayanan langsung saatos prosés campuran / beku.
Kesegaran dijamin berkat waktos anu pondok antara produksi sareng pangiriman
Manpaatna raos tina ieu ogé, sabab dilayanan dina suhu anu sampurna, antara -6 sareng -9 derajat celcius, sedengkeun jumlah aditif anu dianggo langkung handap tibatan jinis produksi sanés. Gelato express anu saé ogé bisnis anu saé.

Pameran Pasmo

16

Kisaran produk

18

Cekap, modél serbaguna
Ragaman mangrupikeun salah sahiji poin kuat mesin Pasmo. Dirancang pikeun ngaluarkeun sagala
produk anu ngalibatkeun prosés campuran sareng beku, mesin urang tiasa adaptasi sareng sadayana
jinis usaha.
Sakitu seueur pilihan: modél rasa tunggal sareng kembar,
Pakan gravitasi atanapi pakan udara,
Top méja atanapi lantai,
Fungsi manaskeun sareng fungsi Pasturisasi
Anjeun pasti mendakan mesin anu sampurna pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun.

Widang aplikasi
Mesin Pasmo mangrupakeun tarohan anu hadé, naon waé anu anjeun bisnis. Éta tiasa janten anu utami
sumber panghasilan pikeun parlor és krim sareng toko yoghurt beku. Aranjeunna ngantep patisseries
sareng katerer ngalegaan tawaran aranjeunna. Aranjeunna ningkatkeun pilihan ménu di mall balanja sareng
tipena béda toko, teu kakantun kantin, paguron luhur, pusat komunitas,
taman hiburan sareng kantor. Aplikasi praktis tanpa wates: hiji-hijina wates pikeun anjeun
kreativitas.

Kasempetan bisnis
Mesin Pasmo gampang pisan dioperasikeun. Aranjeunna meryogikeun sakedik ruang sareng modal
investasi, sareng produktif ti dinten anu mimiti. Jauh kadali sareng siap
jasa téknis ngajamin kaluaran konstan sareng kinerja anu saluyu. Gel Matic nyaéta
khususna sadar kana masalah lingkungan sareng kelestarian, hartosna mesinna ogé
ngantepkeun anjeun tetep tagihan listrik anjeun turun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami MOQ?
    A: Kami nampi sahenteuna 1 unit pikeun tés kualitas mesin heula. Kanggo produk sanésna, pls bageur ngobrol sareng kami sacara rinci.
     
    2. Q: Sabaraha lami waktos produksi?
    A: Éta gumantung kana jumlah pesanan. Umumna butuh 7 dinten kanggo réngsé produksi. Tapi mesinna tiasa langsung dikirim upami urang gaduh mesin dina bekel.
     
    3. Q: Kumaha carana mayar pesenan?
    A: Istilah pamayaran urang normalna nyaéta 40% T / T salaku titipan, sareng sésana 60% mayar ngalawan draf B / L. L / C anu ditingali, Western Union / MoneyGram sareng Paypal ogé sayogi di dieu.
     
    4. Q: Nalika kuring tiasa nampi produk? Naha anjeun nawiskeun jasa pangiriman?
    A: Waktu pengiriman gumantung kana tujuan sareng jinis metode pengiriman. Kanggo ayeuna, kami nawiskeun pangiriman ngalangkungan laut, ku hawa sareng ekspres. Urang tiasa parios waktos pangiriman anu lengkep pikeun anjeun ku detil anu anjeun bagikeun.
     
    5. Q: Naon jaminan mesin pikeun kuring?
    A: Sadaya pakakas disertakeun jaminan sataun pikeun bagian anu henteu tiasa habis. Urang bakal ngintunkeun bagian langsung upami masalah akibat tina mesin nyalira.
     
    6. T: Naha anjeun tiasa ngadamel desain mesin / és krim anyar pikeun kuring?
    A: Leres, kami nawiskeun jasa OEM & ODM sareng ngahasilkeun mesin kalayan harga anu paling kompetitif dina waktos anu pondok.
     
    7. Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun bagian sareng sabaraha hargana?
    A: Sadaya alat cadang mesin parantos siap di dieu. Ngan wartosan kami bagian mana anu anjeun peryogikeun ku kuantitas sareng kami bakal ngintunkeun anjeun rinci biaya saluyu sacara rinci langsung. Sadaya bagian bakal dikirim ku direclty express ka alamat anjeun.
     
    8. Q: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto?
    A: Kanggo mesin, anjeun tiasa mesen 1 unit salaku conto langsung pikeun mariksa kualitasna. Kanggo biaya anu lengkep, pls punten ngobrol sareng kuring. Pikeun produk anu aya hubunganana, sapertos sendok, gelas sareng sajabina, kami nawiskeun sababaraha sampel gratis, tapi biaya anu jelas aya ka anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami