Lemes Ngawula És Krim Mesin S930T

Pedaran pondok:

1.Countertop
2. Témbok Ganti Anu Ditémbong
3. Hiji corong
4. Rasa Single
Pompa 5.Air atanapi eupan Gravitasi
6. Induksi Infrabeureum
7. Fungsi Standby
8. Detéksi kalepatan pinter
9. Fungsi pemanasan
10. Fungsi pasturisasi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo Produk

Ukuran Produk

size

Daptar téknis

Nami Perusahaan TAIZHOU PASMO FOOD TECHNOLOGY CO., LTD
Modél S930T
Ngaran mérek PASMO
Kapasitas 40L / H
Silinder 2L
Hopper 9,5L
Kakuatan 2KW
Diménsi (L * WH) 635 * 380 * 803MM
Beurat 120KG
Industri lumaku Hotél, Pabrik Pangan & Minuman, Rumah Makan, Eceran, Toko Pangan, Dahareun & Minuman: Toko. Grosir
Saatos Service jaminan Dukungan teknis pidéo. Dukungan online. Suku cadang Disayogikeun
Pidéo kaluar-pamariksaan Disadiakeun
Laporan Tés Mesin Disadiakeun
Garansi 1 taun
Tempat atanapi Asal TAIZHOU, ZHEJIANG, CHINA
Sertifikasi CE CB
Kauntungannana Operasi Efisiensi Tinggi
Kecap konci  Mesin és krim lemes; Sénsor Infrabeureum; pasturisasi
Rasa Hiji rasa
Pakét Karton karton

Rincian Produk

1521

Gancang ngadadak Turun
Tangki pigeulang és krim ngan ukur peryogi 7-8 menit.
Kontrol Digital sareng Tampilan Toel
Kontrol digital nyayogikeun aksés kana setélan sistem sareng ningalikeun inpormasi sistem kritis
Motor Mimiti Sistem Lemes
Mimiti laun motor ngirangan noise alat sareng setrés dina drive
Fungsi manaskeun pikeun Defrost
Ningkatkeun efisiensi nalika diberesihkeun ku manaskeun produk beku dina silinder, ngirangan waktos ngantosan saatosan
Fungsi Sayaga
Ngajaga suhu produk dina duanana campuran hopper sareng silinder beku di handap 4.4ºC (40ºF) sapeuting
Hopper Agitator
Ngajaga konsistensi produk sareng nyegah pamisahan produk
Perlindungan Kasalametan
Tegangan tinggi atanapi Low sareng motor overload ditutupkeun pikeun nangtoskeun kompresor upami aya silinder beku
Saklar tekanan tinggi pikeun nyegah komprési teuing

Gambar Nyata Produk

liaogang
20201006090920

Pembeli Evaluasi

Pembeli Evaluasi dina kecap:
Evaluasi pikeun S930T: jasa anu saé pisan
Evaluasi pikeun S930T: Mesin Excelent!

haop

Pabrik Pasmo

gonghcang2_01
gonghcang2_02

Yakin / Jujur / Profesional
4. Layanan Disaluyukeun
PASMO nawiskeun sababaraha tingkatan desain khusus sareng jasa manufaktur kalayan harga anu kalapa sareng kalungguhan waktos.
5. Dukungan Inspeksi Pabrik sareng Pamariksaan Kualitas Partéi Katilu
Upami anjeun ngagaduhan perwakilan perusahaan di Cina, éta bakal saé, kami nawiskeun pamariksaan pabrik. Sareng kami ogé ngabagéakeun
pamariksaan pihak katilu. Staf kami bakal kerjasama sareng aranjeunna.
6. Tim Elite
Kami hiji tim anu gaduh élmu propésional asing

photobank

Produk Utama Pasmo

jiajiajia

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami MOQ?
    A: Kami nampi sahenteuna 1 unit pikeun tés kualitas mesin heula. Kanggo produk sanésna, pls bageur ngobrol sareng kami sacara rinci.
     
    2. Q: Sabaraha lami waktos produksi?
    A: Éta gumantung kana jumlah pesanan. Umumna butuh 7 dinten kanggo réngsé produksi. Tapi mesinna tiasa langsung dikirim upami urang gaduh mesin dina bekel.
     
    3. Q: Kumaha carana mayar pesenan?
    A: Istilah pamayaran urang normalna nyaéta 40% T / T salaku titipan, sareng sésana 60% mayar ngalawan draf B / L. L / C anu ditingali, Western Union / MoneyGram sareng Paypal ogé sayogi di dieu.
     
    4. Q: Nalika kuring tiasa nampi produk? Naha anjeun nawiskeun jasa pangiriman?
    A: Waktu pengiriman gumantung kana tujuan sareng jinis metode pengiriman. Kanggo ayeuna, kami nawiskeun pangiriman ngalangkungan laut, ku hawa sareng ekspres. Urang tiasa parios waktos pangiriman anu lengkep pikeun anjeun ku detil anu anjeun bagikeun.
     
    5. Q: Naon jaminan mesin pikeun kuring?
    A: Sadaya pakakas disertakeun jaminan sataun pikeun bagian anu henteu tiasa habis. Urang bakal ngintunkeun bagian langsung upami masalah akibat tina mesin nyalira.
     
    6. T: Naha anjeun tiasa ngadamel desain mesin / és krim anyar pikeun kuring?
    A: Leres, kami nawiskeun jasa OEM & ODM sareng ngahasilkeun mesin kalayan harga anu paling kompetitif dina waktos anu pondok.
     
    7. Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun bagian sareng sabaraha hargana?
    A: Sadaya alat cadang mesin parantos siap di dieu. Ngan wartosan kami bagian mana anu anjeun peryogikeun ku kuantitas sareng kami bakal ngintunkeun anjeun rinci biaya saluyu sacara rinci langsung. Sadaya bagian bakal dikirim ku direclty express ka alamat anjeun.
     
    8. Q: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto?
    A: Kanggo mesin, anjeun tiasa mesen 1 unit salaku conto langsung pikeun mariksa kualitasna. Kanggo biaya anu lengkep, pls punten ngobrol sareng kuring. Pikeun produk anu aya hubunganana, sapertos sendok, gelas sareng sajabina, kami nawiskeun sababaraha sampel gratis, tapi biaya anu jelas aya ka anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami