Lemes Ngawula És Krim Mesin S970F

Pedaran pondok:

1. Stand Lantai Kompak
2. Ngalereskeun rasa sareng campuran
3. Pilihan gravitasi atanapi pompa
4. Sirkuit kulkas teu gumantung
5. Opat kastor puter
6. Dua kompresor
7. Dua motor pemukul
8. Hopper sareng silinder ganda


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo Produk

Ukuran Produk

size

Spesifikasi Téknis

Nami S970F
Rasa 2 + 1
Campur sistem pangiriman Pilihan gravitasi atanapi pakan feed
Produksi unggal jam 50-60L / H
Kapasitas Hopper Tank 9L * 2
Kapasitas Silinder 2.52L * 2
Kakuatan Kaluaran 3KW
Sistem Tiis Air Cooling atanapi pilihan pendinginan cai
Refirgeran R404a
Ukuran mesin 520 * 770 * 1444mm
Beurat bersih 241KG
Pilihan tegangan 220V 50 / 60HZ 1PHASE380V 50 / 60HZ 3PHASE

Eupan pompa hawa 

tu5
tu3
tu4

Diskrip Pompa Udara:
Sistem produksi anu pohara mekar ngagunakeun pompa gir tekanan pikeun mastikeun tekstur anu saluyu sareng produk, kalayan sababaraha kemungkinan pangaturan anu béda-béda, sareng nilai-nilai bahkan langkung ti 80%, Pompa nganggo 304 awak stainless steel kalayan ngan sababaraha bagian pikeun gampang dicabut sareng beberesih, ditambah alat-alat HTPA pikeun umur panjang.

Tuang gravitasi

y

Pakan gravitasi (tabung udara) Resép:
Sistem produksi pakan gravitasi ngagaduhan tabung hawa anu ngamungkinkeun campuran sareng hawa tiasa lebet kana silinder katirisan, ngamangpaatkeun hukum gravitasi. Ieu ngajantenkeun produk anu saé kalayan paling gampang sareng paling langsung sareng ngamungkinkeun anjeun nganggo campuran naon waé, bahkan anu ngandung buah leutik. Ngan ku sababaraha komponén, mesin gravitasi urang gampang dibersihkeun.

tuu8

Kauntungan & Kauntungan

S970F kompak sareng serbaguna, modél ieu ngagaduhan hopper anu sanggup nahan dugi ka 9 * 2 liter sareng silinder 2,5 * 2 liter. Hopper mandiri sareng manajemén silinder berkat 2 sirkuit pendinginan anu misah anu dipasihan ku kompresor ganda sareng dua motor pamali.
Sistem produksi

Gravitasi atanapi Pompa, pikeun nyocogkeun sareng persyaratan.
Hopper stainless steel ganda

Dua panyumputan panyimpenan, masing-masing dipasang sénsor tingkat. Kapasitas maksimal 9 liter pikeun nyumponan sadaya kabutuhan.
Adun dipasang salaku standar

Ngajaga campuran campuran, nyegah pamisah bagian padet sareng cair sareng ningkatkeun sepuh campuran.
Efisiensi tinggi silinder beku stainless steel Silinder katirisan ékspansi langsung pikeun produksi gancang, non-stop. Efisiensi maksimum dijamin.

Desain modéren sareng kompak kalayan ruang damel anu cekap

Garis anu saé sareng diménsi kompak pikeun nyocogkeun sareng sadaya lokasi sareng ngajantenkeun dispensing anu ergonomis.

Ngadamel dunya raos langkung saé
Anjeun tiasa mendakan mesin PASMO di sababaraha tempat, sapertos toko yogurt beku, toko és krim, toko ranté, bar kopi, klub, truk és krim, jst.
Anjeun masihan pamikiran, kami masihan anjeun mesin.

11

Pabrik Pasmo

tu10

Pameran Pasmo

tu1-6
tu1-7

FAQ

4. Q: Naon kawijakan jaminan?
A: Sadaya alat-alat PASMO hadir sareng garansi sataun dina bagian anu henteu tiasa habis.
 
5. Q: Naha anjeun nawiskeun desain khusus sareng jasa manufaktur?
A: PASMO nawiskeun sababaraha tingkatan desain khusus sareng jasa manufaktur dina harga anu kalapa sareng kalungguhan waktos.
 
6. Q: Dimana kuring kéngingkeun bagian sareng sabaraha hargana?
A: Kanggo suku cadang, anjeun kedah mésér ti kami langsung, PASMO nawiskeun harga anu kompetitif pisan pikeun suku cadang pikeun nurunkeun biaya kapamilikan anjeun.
 
7. Q: Naon jinis diskon anu anjeun nawiskeun?
A: Kami damel sareng struktur harga anu nawiskeun tingkat diskon anu béda dumasar kana jinis akun sareng jumlah pesanan. Ngobrol sareng manajer akun ahli kami ngeunaan kabutuhan bisnis sareng alat anjeun sareng aranjeunna bakal mendakan tawaran anu pangsaéna pikeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami MOQ?
    A: Kami nampi sahenteuna 1 unit pikeun tés kualitas mesin heula. Kanggo produk sanésna, pls bageur ngobrol sareng kami sacara rinci.
     
    2. Q: Sabaraha lami waktos produksi?
    A: Éta gumantung kana jumlah pesanan. Umumna butuh 7 dinten kanggo réngsé produksi. Tapi mesinna tiasa langsung dikirim upami urang gaduh mesin dina bekel.
     
    3. Q: Kumaha carana mayar pesenan?
    A: Istilah pamayaran urang normalna nyaéta 40% T / T salaku titipan, sareng sésana 60% mayar ngalawan draf B / L. L / C anu ditingali, Western Union / MoneyGram sareng Paypal ogé sayogi di dieu.
     
    4. Q: Nalika kuring tiasa nampi produk? Naha anjeun nawiskeun jasa pangiriman?
    A: Waktu pengiriman gumantung kana tujuan sareng jinis metode pengiriman. Kanggo ayeuna, kami nawiskeun pangiriman ngalangkungan laut, ku hawa sareng ekspres. Urang tiasa parios waktos pangiriman anu lengkep pikeun anjeun ku detil anu anjeun bagikeun.
     
    5. Q: Naon jaminan mesin pikeun kuring?
    A: Sadaya pakakas disertakeun jaminan sataun pikeun bagian anu henteu tiasa habis. Urang bakal ngintunkeun bagian langsung upami masalah akibat tina mesin nyalira.
     
    6. T: Naha anjeun tiasa ngadamel desain mesin / és krim anyar pikeun kuring?
    A: Leres, kami nawiskeun jasa OEM & ODM sareng ngahasilkeun mesin kalayan harga anu paling kompetitif dina waktos anu pondok.
     
    7. Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun bagian sareng sabaraha hargana?
    A: Sadaya alat cadang mesin parantos siap di dieu. Ngan wartosan kami bagian mana anu anjeun peryogikeun ku kuantitas sareng kami bakal ngintunkeun anjeun rinci biaya saluyu sacara rinci langsung. Sadaya bagian bakal dikirim ku direclty express ka alamat anjeun.
     
    8. Q: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto?
    A: Kanggo mesin, anjeun tiasa mesen 1 unit salaku conto langsung pikeun mariksa kualitasna. Kanggo biaya anu lengkep, pls punten ngobrol sareng kuring. Pikeun produk anu aya hubunganana, sapertos sendok, gelas sareng sajabina, kami nawiskeun sababaraha sampel gratis, tapi biaya anu jelas aya ka anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami