Mesin és krim jinis nangtung

  • Soft Serve Ice Cream Machine S970TP

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S970TP

    1. Lantai nangtung
    2. Ngalereskeun rasa sareng hiji campuran
    3. Pompa gir tekanan
    4. transmisi pompa gumantung
    5. fungsi Pasturisasi
    6. Tukang ngaganggu
    7. Sistem défrost
    8. Dua motor sareng sistem pendinginan anu misah
  • Soft Serve Ice Cream Machine S970F

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S970F

    1. Stand Lantai Kompak
    2. Ngalereskeun rasa sareng campuran
    3. Pilihan gravitasi atanapi pompa
    4. Sirkuit kulkas teu gumantung
    5. Opat kastor puter
    6. Dua kompresor
    7. Dua motor pemukul
    8. Hopper sareng silinder ganda
  • Soft Serve Ice Cream Machine S520F

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S520F

    1. Lantai nangtung
    2.2 + 1 rasa
    3. Pilihan gravitasi atanapi pompa
    4. Sistem operasi mandiri
    5. Juragan Hopper
    6. Kompresor mesin
    7. Ngabodok motor pemukul
    8. Silinder ganda
    9. Alat panutup nyalira