Mesin gelato luhur méja

  • Table Top Gelato Machine T721

    Méja Top Gelato Mesin T721

    Mesin gelato OTT mangrupikeun mesin és krim anu kuat kalayan ukuran kompak,
    anu cocog pikeun toko és krim profesional anu hoyong nambihan gelato. Mesin top méja leutik ngahémat rohangan anjeun, operasi "hiji-konci" nyederhanakeun operasi mesin sareng ngahémat waktos