Méja luhur mesin és krim lemes

  • Soft Serve Ice Cream Machine S930T

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S930T

    1.Countertop
    2. Témbok Ganti Anu Ditémbong
    3. Hiji corong
    4. Rasa Single
    Pompa 5.Air atanapi eupan Gravitasi
    6. Induksi Infrabeureum
    7. Fungsi Standby
    8. Detéksi kalepatan pinter
    9. Fungsi pemanasan
    10. Fungsi pasturisasi
  • Soft Serve Ice Cream Machine S230F

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S230F

    S230F mangrupikeun mesin rasa twisted 2 + 1 kalayan sistem dual anu mandiri,
    anu sayogi pikeun ngadamel dua rasa és krim anu béda. Éta ogé sayogi pikeun ngadamel és krim dina hiji sisi hungkul sareng sisi sanésna ditutup.
    Gampang diajar sareng dioperasikeun ku nonton pidéo operasional na.
    S230 tiasa janten pilihan anu saé pikeun nambihan és krim kana toko anu tos siap.
  • Soft Serve Ice Cream Machine S121

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S121

    1. Modél méja
    2,2 rasa sareng 1 campuran
    3. Pakan gravitasi atanapi pilihan pompa hawa
    4. Fungsi pemanasan
    5. fungsi Pasturisasi
    6. Sistem ganda
    7. Henteu knalpot
  • Soft Serve Ice Cream Machine S111

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S111

    1. luhur tabel
    2. hawa tiis
    3. Hopper ageung
    4. Rasa Tinggali Single
    5. feed pompa udara
    6. fungsi Standby
    7. Detéksi kalepatan pinter
    8. Tinggi ngabahekeun
    9. fungsi Pasturisasi
    10. Profésip alat cuci mulut beku
  • Soft Serve Ice Cream Machine S110F

    Lemes Ngawula És Krim Mesin S110F

    1. luhur tabel
    2. Ukuran leutik
    3. Hiji corong
    4. Rasa Single
    5. Tuang gravitasi
    6. Low noise
    7. Fungsi Standby
    8. Detéksi kalepatan pinter