Mesin krim dikocok

  • Cream Machine CO2

    Mesin Krim CO2

    Pamakéan saderhana, gampang pikeun operasi sareng beberesih
    Krim baskom gampang dicandak pikeun ngarobih sareng meresihan.
    Nyaluyukeun tékstur produk nganggo tombol pangaturan anu overrun.
    Kapasitas produksi ageung 90L nyumponan ampir sadaya pamundut toko.
  • Whipping cream machine C02

    Mesin krim Whipping C02

    Diversified product-Laju ngabahekeun tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan konsumén. Bahanna tiasa sacara otomatis atanapi sacara manual dileupaskeun. Waktos debit otomatis tiasa disaluyukeun